دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
پيام تبريك معاونت فرهنگي و دانشجويي به مناسبت موفقيت كاركنان دانشكده دربيست و سومين جشنواره قرآن و عترت(ع)
خانم تهمينه صالحيان معاون فرهنگي ودانشجويي دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر در پي موفقيت كاركنان دانشكده در كسب رتبه اول حفظ كل قرآن كريم و رتبه دوم حفظ بيست جزء سومين جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت پيام تبريك صادر كرد.

به گزارش مفدا مفدا ايرانشهر؛متن پيام به شرح ذيل مي باشد.

كسب رتبه هاي برتر كاركنان دانشكده در بيست و سومين جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت ، بسي مايه افتخار است .

كاركنان دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر در بيست و سومين جشنواره قرآن و عترت(ع) كه از تاريخ 18تا 21 مهرماه 97 به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي گيلان با حضور دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشوربرگزار شد موفق به كسب رتبه اول و دوم شدند.

در بيست و سومين جشنواره قرآن و عترت ، استقبال دانشجويان و كاركنان دانشكده علوم پزشكي ايرانشهرنسبت به جشنواره قبل ، بيش از 2 برابر شده و در پايان مسابقات ، آقاي عبدالله محمدي نژاد موفق به كسب رتبه اول حفظ كل قرآن كريم و آقاي عبدالاحد دادي  رتبه دوم حفظ بيست جزء شدند.

اينجانب ضمن عرض خسته نباشد و خداقوت، كسب رتبه هاي برتر را كه نشان از وجود روح قرآني حاكم بر دانشكده است را تبريك و تنهيت عرض مي نمايم و اميدوارم تمام خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران با راهنمايي هاي رهبر معظم انقلاب و سايه توجهات حضرت ولي عصر(عج) موفق و سربلند باشيد
تاریخ:
1397/07/29